Vielä vuosi sitten en olisi uskonut että täällä minä istun ja kirjottelen omaa blogia. Taas sanonta: "Never say never again" piti paikkansa. Ehkä sitä kotiäiti kaipaa pientä haastetta tänne arjen rutiinien lomaan, joten päätin perustaa oman blogin ja katsotaan mitä saan aikaseksi.

Ilmoitin kasvattini Kidan (Blanche) viikonloppuna Nummisiin luolakokeisiin. Kidalla on yksi B-tulos alla ja se pelittää aika mukavasti. Tosin kompastuskivenä saattaa olla tyhjäluola, sillä liika innostus saa aikaan intohaukkua. Katsotaan päästäänkö riistakokeeseen asti, peukut pystyyn!

Meillä Viikonloput menee pitkälti hirvijahdin merkeissä. Sitä yhtä ainokaista edelleen jahdataan, mutta mikäs kiire tässä vielä on. Mukavaahan se on kun saadaan nautiskella metsässä liikkumisesta ja erätulilla istumisesta. Aina en tosin pääse metsään asti, sillä lapsenhoitopaikka on joskus kortilla.  Mutta Eikan kanssa usein istutaan tulilla makkaranpaistossa ja kuullostellaan päivän tunnelmia. Eli fiiliksessä ollaan silti mukana :D

Löysinpä vielä hauskan kuvan Kidasta: